Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Overijsselse bomen en struiken voor inrichting erf

"Wij zijn net in het buitengebied gaan wonen. We hebben een nieuwe woning gebouwd en nu willen we graag onze tuin gaan aanleggen. Wij willen onze tuin graag laten aansluiten op het landschap om ons heen. Wij willen bomen en struiken kiezen die hier van nature thuis horen en die bijdragen aan de biodiversiteit. Heb je tips voor ons en zijn er subsidiemogelijkheden?", aldus een vraag aan het Groenloket.
 
Groenloket kan je met diverse overzichten op weg helpen bij de inrichting van jouw tuin. Overijsselse diersoorten zijn afhankelijk van natuurgebieden in Overijssel, maar zeker ook van tuinen die ingericht zijn met bomen en struiken 'van hier', soorten die passen bij ons Overijsselse landschap. Groenloket kan je tips geven over hoe jouw erf qua soorten en indeling aansluit bij het omringende landschap. Groenloket is een kennisnetwerk van diverse groene organisaties in Overijssel, we helpen je graag aan een compleet antwoord op jouw vraag en verwijzen je indien nodig graag door naar de juiste kennispartner in ons netwerk.
 
Neem contact op met het Groenloket via 0900 – 202 14 92 of mail naar groenloket@landschapoverijssel.nl. En neem ook zeker een kijkje op onze website.