Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Veldsymposium 30 juni op Landgoed De Horte in Dalfsen

Georganiseerd door Natuur en Milieu Overijssel
 
Ga vrijdag 30 juni samen met ons een heerlijke dag de natuur in. Dit jaar zijn we te gast op Landgoed De Horte in Dalfsen, de thuisbasis van collega organisatie Landschap Overijssel. Wat kun je van de dag verwachten? Een heerlijke fietstocht langs statige lanen, imposante landhuizen, bossen om in te verdwalen, weilanden met bijzondere koeienrassen en natuurlijk het prachtige rivierenlandschap rond de Vecht. En, zoals je van ons gewend bent zorgen wij ook voor interessante informatie. In het veld tref je deskundige die vertellen over o.a. de flora en fauna, natuurontwikkeling, duurzame energie, vrijwilligerswerk, water en landbouw. Want, een mens is nooit te oud om te leren.
 
Gedurende de dag gaan we, onder leiding van een medewerker van Natuur en Milieu Overijssel, in kleine groepen met de fiets op pad*. Een mooie route leidt je langs verschillende hotspots, waar deskundigen iets vertellen over hun werk en passie. Ook maken we tijdens ons veldsymposium de winnaar bekend van ‘Het Groene Visioen’.  En, niet onbelangrijk, we zorgen voor een heerlijke veldlunch en gezellige borrel na afloop.
 
* we verwachten dat je als deelnemer je eigen fiets meeneemt. Mocht dit echter niet mogelijk zijn, geef dit dan duidelijk aan bij uw aanmelding.
 
 
Kosten
Het veldsymposium is bedoeld als een feestelijke en gezellige dag voor alle groene en duurzame vrijwilligers in Overijssel, die zich met ons verbonden voelen. We zijn bijzonder blij met al die uren van vrijwillige inzet voor een mooi en duurzaam Overijssel. Voor vrijwiligers die lid zijn van een bij Natuur en Milieu Overijssel aangesloten groep is ons veldsymposium gratis. Een donatie is overigens altijd welkom. Deze kun je ter plekke doen of bij aanmelding overmaken op TRIODOS rekening NL30 TRIO 0198.39.6120 ten name van Stichting Natuur en Milieu Overijssel te Zwolle onder vermelding van ‘donatie veldsymposium’. Ben je vrijwilliger van een groep die niet is aangesloten bij ons, dan betaal je 45 euro per persoon.
 
Aanmelden
Er is plek voor maximaal 120 personen. Aanmelden kan via deze link. Houd er rekening mee dat je 1 persoon per keer kunt aanmelden. Ben je vrijwilliger bij een aangesloten groep van Natuur en Milieu Overijssel? Vermeld dit er dan duidelijk bij
Tijd: 10.00 – 16:00 uur (incl. lunch en borrel)
Datum: Vrijdag 30 juni
Locatie: Landgoed De Horte in Dalfsen
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor aangesloten vrijwilligers / niet aangesloten 45 euro